Vraag en antwoord

Algemeen

Hoe kan ik contact opnemen?
Heb je een onbeantwoorde vraag of wil je graag specifieke informatie? Gebruik dan het contactformulier of neem telefonisch contact op via +31 074-2340214.

Wat is het KVK-nummer van Hermoso Living?
We staan in het Kamer van Koophandel register geregistreerd onder nummer 73134252 als Nederlandse webshop.

Is er een showroom?
Nee, Hermoso Living heeft geen showroom op kantoor, wij komen op afspraak bij u aan huis met demo voorbeelden van onze mogelijkheden. We werken zonder tussenhandel, wat inhoudt dat al onze producten vanuit de fabriek rechtstreeks bij de klant wordt geleverd en op wens worden gemonteerd aanhuis. Op deze manier garanderen we top kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Bestellen & Bezorgen

Welke online betaalwijzen zijn er?
Bij Hermoso Living heb je keuze uit verschillende betaalopties:

  • iDeal
  • Bancontact
  • PayPal
  • MasterCard
  • VISA
  • Factuur.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
De verwerkingstijd kan per product verschillen. De exacte levertijd bespreken wij tijdens het advies gesprek aan huid. Gemiddeld zijn de standaard insecten horren met 3 weken leverbaar. Elk ander maatwerk product heeft een gemiddelde levertijd van 4 tot 6 weken.

Wat is de garantietermijn?
Wij hanteren de wettelijke garantietermijn van twee jaar in Nederland. Je orderbevestiging is tevens je garantiebewijs. Bewaar deze dus goed.

Mijn bestelling is beschadigd aangekomen, wat nu?
Als je pakket beschadigd is aangekomen kun je een mail sturen met foto’s van de beschadiging en de afleverbon naar (info@hermosoliving.nl). De melding dient binnen 2 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons binnen te zijn. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een bericht met de vervolgprocedure. 

Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent over je aankoop. Dat vinden we erg vervelend. Je kunt je bestelling retourneren mits je ons daar binnen 14 dagen van op de hoogte stelt. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Neem contact met ons op om het retourneren in gang te zetten. 

Volg ons assortiment via (Social) media

Blijf op eenvoudige wijze op de hoogte van ons product assortiment en volg onze Facebook en Linkedin Bedrijfspagina. Onze producten zijn ook te koop via Bol.com, uiteraard gaat de aankoop op onze eigen Hermoso Living webshop sneller ;-)