Raamdecoratie & Insectenhorren

 

 

    

Hermoso Living Raamdeco & Horren

Om uw totale woonbeleving een finishing touch te geven hebben wij in ons assortiment een prachtige collectie aan raamdecoratie / raambekleding die speciaal ontwikkeld is voor kozijnen, deuren, tuindeuren en draaikiepramen van aluminium, houten en kunststof kozijnen.

In het assortiment zitten plissés in vele kleuren en verduisterende uitvoeringen en jaloezieën in verschillende lamel kleuren.

Maatwerk en montage zonder boren of schroeven!

U bent uiteraard zuinig op uw kozijnen en schroeven en/- of boren ziet u al helemaal niet zitten, gelukkig hebben wij de perfecte oplossing in huis.

Door middel van magneet en staalband dat door ons op uw kozijn wordt geplakt wordt het frame van de plissé of jaloezie vast gehouden zonder onnodige montage middelen. Op het moment dat u bijvoorbeeld uw kozijnen of glas wilt reinigen kunt u op eenvoudige wijze de raambekleding van uw kozijn afpakken en terug plaatsen nadat uw schoonmaak werkzaamheden klaar zijn.

Insectenhorren speciaal voor draaikiepramen

Speciaal voor kantel/kiep ramen ofwel draaikiepramen heeft Hermoso Living een speciale inzethor in het assortiment die ook zonder boren of schroeven direct in uw draaikiepraam te zetten is. Deze insectenhor is gemaakt van een solide 0,7 mm dun aluminium frame met daarin gespannen horgaas, samen een kwaliteit die vele jaren meegaat.

Het frame is leverbaar in de zelfde kleur als de buitenzijde van uw draaikiepraam en er is normaal horgaas maar ook een mogelijkheid voor bijvoorbeeld pollengaas. Het frame is daarnaast uitneembaar op het moment dat u dat wenst.

     

GRATIS* | Advies, inmeten, offerte, levering en montage service aan huis!

Hermoso Living helpt u graag op locatie om zo d.m.v. de meegebrachte binnen raamdecoratie en inzethor mogelijkheden tot de beste model en kleur keuze te kunnen komen. Op het moment dat wij bij u aan huis, bedrijf of kantoor zijn kunnen wij voor het maken van een offerte aanbieding direct inmeten, uiteraard is alles geheel vrijblijvend. Na het inmeten en bespreken van uw wensen ontvangt u een passende offerte aanbieding, als u akkoord gaat met de opdracht gaan wij intern van start en zullen na een korte levertijd bij u aan huis alles monteren zoals vooraf afgesproken.

Betaling is altijd achteraf na levering en montage

Wij verrichten alle werkzaamheden zonder aanbetaling of deel betaling ofwel u betaald bij onze na de levering en/of montage van de door u bestelde raamdecoratie of insectenhorren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geinteresseerd geraakt in onze oplossingen en zou ook u graag een vrijblijvende afspraak en aanbieding willen ontvangen dan kunt u het beste even uw (contact) gegevens aan ons doormailen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul het contactformulier op onze website in voor een vrijblijvende afspraak.

Impressies

              

 

*Onze Gratis aan huis service zoals omschreven geldt alleen voor de directe regio in en rondom Enschede, Hengelo, Borne, Almelo, Haaksbergen, Eibergen, Groenlo, Losser en Oldenzaal.

Komt u uit een andere regio of woonplaats dan kunt u gerust contact met ons opnemen we bespreken graag de mogelijkheden voor uw persoonlijke wensen.