Over ons

 

Welkom bij Hermoso Living,
.
Wij zijn uw leverancier aanhuis van stijlvolle raambekleding en horren.
Wij zijn dan ook trots om u als lokale dealer van o.a. KeJe raambekleding een unieke systeem voor raambekleding aan te kunnen bieden dat geplaatst kan worden zonder boren of schroeven in uw (nieuwe) kozijnen, ramen of deuren.
.
Onze raambekleding wordt geleverd in een slank aluminium frame waarin de raambekleding verwerkt zit en geschikt is voor zowel houten, aluminium als kunststof kozijnen, ramen en deuren.
Bij de plaatsing van nieuwe raambekleding wordt er aan de binnenzijde van uw kozijn eerst een zeer slanke maar stevige staalbandstrip geplakt op de bestaande glaslat waarbij het aluminium frame zich kan vastklemmen door het magneetband aan de binnenzijde van het raambekleding frame.
.
Op onze website vindt u een uitgebreide selectie van verschillende soorten raambekleding, van plissés tot jaloezieën en shutters, in verschillende maten en kleuren. Wij bieden onze klanten een eigen inmeet- en montageservice aan huis, zodat u er 100% zeker van bent dat uw nieuwe raambekleding perfect past en gemakkelijk te plaatsen is.
.
Naast ons brede assortiment van raambekleding, bieden wij ook insectenwering ofwel horren aan van KeJe. Onze producten zijn geschikt voor verschillende soorten kozijnen, waaronder houten, aluminium en kunststof kozijnen waarbij de nadruk ligt op het plaatsen zonder boren of schroeven om beschadigingen aan uw kozijnen, ramen en deuren te voorkomen zodat u uw garantie behoudt van uw toeleverancier.
.
Wij zijn er om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw interieur en de functionaliteit van uw raambekleding en horren. Onze missie is om onze klanten te voorzien van perfecte raambekleding en horren, en daarbij uitstekende service te bieden. Of u nu op zoek bent naar privacy, lichtbeheersing of gewoon een mooie decoratie voor uw raam, bij Hermoso Living bent u aan het juiste adres.
.
Onze productlijn bevat verschillende soorten raambekleding, waaronder de Splendid Pliss plisségordijnen, Lamella Shutter jaloezieën, Day 'n Night Plissé voorzien van twee stoffen, de Supplente Plissé raamdecoratie- en insectenweringsproduct in één en de Latende jaloezieën.
.
Onze ruime ervaring en kennis in de branche zorgen ervoor dat uw raambekleding en horren altijd perfect op maat zijn, prefect passen en eenvoudig door uzelf of ons te plaatsen zijn.
Wij staan ​​garant voor uitstekende kwaliteit en service.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.
Wij komen vrijblijvend bij u aan huis voor een product introductie, advies, uitleg en het uitbrengen van een uiterst scherpe offerte aanbieding.