Thuis muggen irritatie voorkomen in 2023?, bekijk 3 praktische oplossingen.

Herken je de irritatie en ongemak van vliegend ongedierte nog uit 2022 ?!?

Jaarlijks is het weer een herhalend ritueel dat gezien de opwarming steeds heftiger wordt ofwel vliegend ongedierte dat u flink kan irriteren in uw huis en slaapkamer. Denk nog even aan de nachtelijke vangsten die u heeft gedaan door middel van een handdoek of t-shirt om zo de muggen te pakken te krijgen die u al enige tijd uit de slaap hebben gehouden, herkenbaar verhaal?

Zo voorkom je o.a. slapeloze nachten in 2023 met maatwerk insectenwering.

Hermoso Living heeft een reeks aan maatwerk insectenwering die toepasbaar is voor zowel (draaikiep) ramen, dakramen, deuren, tuindeuren en schuifpuien.
Door voor een juiste maatwerk oplossing te kiezen die bij je thuis op maat wordt ingemeten heb je altijd 100% een passende oplossing.

    

Oplossing 1: Supplente 

Speciaal voor dakramen of naar buiten openslaande ramen is de KeJe Supplente een stijlvolle combinatie van insectenwering en plissé raambekleding in één solide aluminium frame. De Supplente is voorzien van een uniek vergrendelsysteem, waardoor het horgaas en plissé ook in elke gewenste stand gezet kan worden. De bediening van dit product is top down / bottom up, oftewel van boven naar beneden en andersom. Daarnaast is de Supplente voorzien van geïntegreerde trekbalken, waardoor het eenvoudig met de hand bedient kan worden. De Supplente is leverbaar in 4 standaard RALkleuren frame. Afwijkende RALkleur is tegen meerprijs ook mogelijk.

De KeJe Supplente is dus o.a. geschikt voor dakramen van verschillende merken en is dus een op maat gemaakt product dat op wens ook op lokatie inmgeten en gemonteerd kan worden. Veel voorkomen dakraam merken zijn o.a.: Velux, Fakro, Roto, Rooflite, Ubbink, LuxTra, Kura, Optilight, Ventiview of Dakea.

 

Insectenhorren draaikiepramen kunststof kozijnen Hermoso Living Hengelo KeJe HFT

Oplossing 2: Maatwerk insectenhorren

Speciaal voor draaikiepramen die naar binnen open gaan in kunststof, hout of aluminium is er een in- en uitneembare insectenhor die perfect past in uw bestaande of nieuwe kozijnen. Uiteraard is er een assortiment voor naar buitenopenslaande ramen die passend te maken is en dus de beste oplossing bied tegen ongewenste muggen of ander 'ongedierte'.

De maatwerk inzethorren zijn voorzien van standaard horgaas, pollengaas of petscreen horgaas. Het frame kan in verschillende standaard RAL kleuren of iendien gewenst in een speciale RAL kleur gespoten worden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect past bij uw huidige kozijnen. Wij adviseren u aanhuis en kunnen ter plekke ook alle horren inmeten en totaal prijs aanbieding voor de horren maken.

 

Plissé hordeuren Hermoso Living KeJe Splendid Ziza

Oplossing 3: Plissé hordeuren

Voor uw achterdeur, tuindeuren of kantelkiep,- of hefschuifpui hebben wij maatwerk plisséhordeuren met zwart of grijs geplisseerd horgaas die geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage. De Splendis plisséhordeur of Ziza plisséhordeur worden op lokatie ingemeten en afgeleverd. Op wens kunnen wij de plisséhordeuren ook voor uw monteren.

Prijzen insectenhorren en plisséhordeuren

Bent u benieuwd naar de best passende insectenwering mogelijkheden bij u thuis en zou u graag de kosten van insectenhorren inzichtelijk willen hebben dan kunt u vrijblijvend een afspraak aanhuis maken voor verdere informatie, u ontvangt dan een passende offerte aanbieding voor uw wensen.

Neemt u even contact met ons op voor het maken van een afspraak?  

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd